Obračun PDV-a, obračun zarada, izveštaji državnim institucijama, bilansi i putni nalozi, knjiženje i velika baza klijenata mogu biti recept za haos u knjigovodstvenoj agenciji. Moćan knjigovodstveni program NOTES uvodi harmoniju u radni dan i poboljšava efikasnost knjigovodstva.

Rad se obavlja brzo i automatizovano uz manje stresa pri pripremi izveštaja!

Notes Pos

Aplikacija za rad konobara, tzv. tanki klijent sa minimalnim hardverskim zahtevima. Zahvaljujući svojoj jednostavnosti koristi se i kao mobilna aplikacija, za rad na tabletima..

Maloprodaja

Program za maloprodaju Notes MP je kompletno rešenje namenjeno maloprodajnim objektima. Prilagođen je za rad sa većinom fiskalnih štampača i kasa.

Veleprodaja

Program za veleprodaju Notes VP je jednostavan za upotrebu a obuhvata sve dokumente i izveštaje koje su potrebni u trgovini na veliko. Funkcioniše po sistemu server/klijent što znači da su svi podaci centralizovani na jedno mesto.

Back Office

Program za knjigovodstvo Notes značajno skraćuje vreme potrebno za knjiženje isprava tako što u najvećoj mogućoj meri automatizuje postupak knjiženja i formiranja dokumenata. Prilagođen za rad u mrežnom okruženju a omogućen je i pristup podacima putem interneta

U Notesu ulažemo velike napore da osiguramo zadovoljstvo naših korisnika. Uspešnost naših napora nedavno je potvrdila anketa u kojoj je učestvovalo 200 naših poslodavaca. Pored velikog broja pozitivnih komentara koje smo dobili, saznali smo i više o potrebama zaposlenih. Stalno se trudimo da poboljšamo kvalitet korisničkog iskustva, od procesa porucivanja i rezervisannja pa do krajnjih isporuka, upita i knjizenja.

Notes Pos
Malorpodaja
Veleprodaja
Back office